Ön offline van
Vissza

ÚJABB MŰSORBAN SZEREPELNEK AZ AUCHAN KORZÓ REKLÁMARCAI

MicrosoftTeams-image (7).png

Hamarosan indul a Sztárban Sztár! legújabb évada, melyben a nézők az Auchan Korzó márkanagyköveteivel is találkozhatnak. Stohl András a versenyzők között, míg Lékai-Kiss Ramóna a zsűritagok között szerepel majd. Ugye te is nézed?
 

Február hatodikán új évaddal tér vissza a TV2 sikerműsora a Sztárban Sztár! A legújabb, nyolcadik szériában ismét tizenkét híresség száll harcba, hogy hétről hétre egy-egy hazai vagy külföldi zenei legenda bőrébe bújva csillogtassa meg tehetségét. A Magyarország legsokoldalúbb előadója cím megszerzéséhez az elszánt átváltozó művészeknek nemcsak a nézők, hanem a négytagú zsűri előtt is bizonyítania kell előadói tudását.

Az ítészek között az előző évadban látható Kökény Attila, Papp Szabi és a Mintaapákból is ismert Makranczi Zalán mellett az Auchan Korzó egyik márkanagykövete, Lékai-Kiss Ramóna is helyet foglal majd, míg a műsor házigazdája Till Attila lesz.

A jó hangulatú show-ban a magyar celebvilág ismert arcai, színészek, énekesek kapnak lehetőséget, hogy hazai- és külföldi énekeseket utánozzanak. Eddig összesen 84 híresség fordult meg a Sztárban Sztár színpadán. Az előző évadok nyertesei sorrendben Bereczki Zoltán, Pál Dénes, Gáspár Laci, Veréb Tamás, Horváth Tamás, Freddie és Szabó Ádám voltak.

A szereplők között ezúttal Galambos Dorina énekesnő, Marics Péter, művésznevén Mircch, Péterffy Lili énekesnő, dalszerző, dj, Emilio énekes, dobos, Szekeres Adrien énekesnő, dalszerző, Vavra Bence énekes, Palya Bea énekes, dalszerző, Orsovai Reni énekesnő, Dallos Bogi énekesnő, valamint az Auchan Korzó másik márkanagykövete, Stohl András színművész is szerepel. Ha a tévé képernyőn is szeretnéd viszont látni az Auchan Korzó népszerű reklámarcait, vagy csak kedveled a látványos showműsorokat, akkor érdemes követned a szériát, melyet szombat esténként láthatsz majd a TV2-n. A műsor egyik támogatója az Auchan Korzó lesz.

Ha pedig kíváncsi vagy, hogyan perdül táncra Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András az Auchan Korzón, a zenés-táncos műsorhoz hangulatában kapcsolódó reklámfilmünket itt tudod megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=uTHtbtVR3uk